mylifeandmorestuff

Alla inlägg under maj 2012

Av helen - 12 maj 2012 19:52

Hello!(: Idag har det varit lite tur o lite otur i sig. Jag o mamma och hennes kompisar var i kalmar på flyg dag,där kollade vi på gamla flygplan,helikoptar och etc.. Sen när vi kom hem hade jag lust att vara ute och skatea, fast jag hade ont den foten jag tar sats med men jag gick ut och åkte ändå. Jag märkte själv att jag inte kunde hålla balansen ganska bra och var ganska ostabil, men så som jag är sket jag fullständigt i det. Så när jag var ungefär 50 m från kullen som går över till den gatan jag bor på o grann gatan så stannade skateboarden och jag flög en halv meter men jag tog imot med händerna. Jag skadade lite på benet också men har inte kollat än hur det blev eller jo en bula och lite skrapat skin.Men jag överlevde iaf utan mer skador :) Sen skulle jag äta spagetti och köttfärssås och råkade tappa maten från min talrik på golvet -.- Japp sa ju lite tur o lte otur. Nåja det blir la bättre (någon gång) Men nu måste jag värkligen öva på engelskan o piano We found love så ses snart Seeyu:))

Av helen - 11 maj 2012 21:59

Min favorit mat har alltid varit och kommer alltid att vara spageti och köttfärssås. Men tacos är också en av mina favorit matreter (den kommer två :)   bild när jag o Ida gjorde tacos själva på påsklovet (:

Av helen - 11 maj 2012 20:46

   Japp sitter här o har no life eftersom att det inte finns något att göra, önskar det var sommar men får vänta 35 dagar tills dess :/ men 35 dagar är ju inte så mycket men men. Det som var lite konstigt var att jag hittade en gammal blogg på blogg.se , haha det var i femman jag gjorde den då alla var fjortisar ( för jag skrev som en fjortis haha) Aja jag var som jag var ;P Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, funderar på att gå ut o öva på skeatboarding men vet inte riktigt. Imon vet jag iaf att mamma , jag o mina mammas vänner ska åka o kolla på gamla flygplan i kalmar (Jätte kuul :))) NOT ;//)  Men nu ska jag fortsätta att ha tråkigt Seeyu:))



Bild från we heart it .com, bara för att jag vill att det ska bli sommar så man kan leva på stranden ;)



 Soommar kom til miig nuuu <3




  

Av helen - 11 maj 2012 14:15

Heello!:) Just nu sitter jag och kollar på nytt headset till min Iphone, för att det hörlurarna jag fick när jag köpte min Iphone är bort.... (smart helen är då:) Så jag tänkte köpa ett nytt när jag får pengar. Idag har det varit en okej dag men jag har varit as trött och t.o.m funderade på att sova när jag kom hem -.- aja jag mår iaf bättre nu men det är konstigt att jag känner mig så fruktansvärt trött i 2 dagar, men det går säkert över. Är riktigt stolt över mig själv för på gympan så hade vi orientering (har ingen anning hur det stavas :P) och jag o Sandra hade en karta som vi tog alla kontrollerna på , men sen skulle hon gå tidigare till bussen så jag fick göra en karta till och då hittade jag 3 av 4 så rätt så bra av mig tycker jag (Y) :) Idag hade jag tänkt mig att blogga lite mer , eftersom att jag inte har bloggat om så roliga saker denna veckan men jag kan vissa lite bilder jag tog igår när jag var ute o gick/fotade i regnat är ganska nöjd med dom bilderna. Men bilderna kan ni se på min andra blogg (för det är lättare att ladda upp dom där) Seeyu((:

Av helen - 10 maj 2012 20:20

Ibland kan man ju inte vara lite sämst att man lyssnar på It will rain när det regnar :P aja här kommer bilden   


P.s denna är den oredigerade hittade inte den jag redigerade, nu tänkte jag gå ut lite för ålksar att vara ute när det regnar :)

Av helen - 10 maj 2012 20:10

Hello:) Nu är jag på bättre humör och tänkte fördriva tiden med bloggandet fram till sommarlovet (för sen kommer jag ha as mycket att göra:P) Men vi får se om jag fortsätter att blogga efter det för det blir nog mer på min andra blogg eftersom att jag kan blogga där via mobilen,aja nog om det får fortsätta med det jag skulle Seeyu:))


Dag 1 – Min facebook profilbild

Dag 2 – Min favoritmat

Dag 3 – Mitt rum

Dag 4 – Något jag vill ha

Dag 5 – Min bästa tjejkompis

Dag 6 – Min bästa killkompis

Dag 7 – Mina framtidsdrömmar

Dag 8 – Mitt bästa minne 2011

Dag 9 – Såhär är jag i skolan

Dag 10 – Det här får mig att gråta

Dag 11 – En person som alltid gör mig glad

Dag 12 – Dåliga vanor

Dag 13 – Bästa resan

Dag 14 – Det här får mig att skratta

Dag 15 – Det här gör jag aldrig om

Dag 16 – Detta får mig att må bättre

Dag 17 – Min första tanke när jag vaknade idag

Dag 18 – Detta köpte jag senast

Dag 19 – Mitt favorit ställe

Dag 20 – Någon som jag vill träffa just nu

Dag 21 – Barndomsminne

Dag 22 – Dagens klädval

Dag 23 – Det här åt jag idag

Dag 24 – En bild från en tid jag saknar

Dag 25 – Bästa tidsfördrivet

Av helen - 9 maj 2012 20:22

Hejjssan!:) Idag har det varit en väldigt upp o ner dag (krångligt:S) Aja, i skolan så var det en helt okej dag inget konstigare (än vanligt) hände iaf :) Men idag så vara jag i kalmar för att köpa vår jag o skolavslutnings skor , men vi gick in på hm ist och köpte där lite grana. Jag orkar inte berätta mer idag (förlåt för detta konstiga o tråkiga inlägget) för nu måste jag skriva klart om Queensland väldigt viktigt så ses imon förhoppningsviss seeyu:))

Av helen - 8 maj 2012 20:11

Hello!:) Sorry att jag inte var på så bra humör innan men jag är så himla känslig på denna månaden just i maj (vår-deprissioner)så jag kan bli hur känslig som helst men om ni läste detta det inlägget som var innan så kan jag bli egentligen ännu mer känslig men det går ju bättre nu för jag kan kontrollera mig själv bättre,det är både bra och dåligt. Det bra är att jag inte kan skrika och gapa lika mycket (men kanske gör det ändå) och jag blir inte lika arg ''oftast'' för små saker , men idag blev jag det men det händer bara när det har hänt mycket dom senaste dagarna. Det dåliga är att jag inte har så lätt längre att vissa mina känslor som t.e.x att jag håller in tårarna när det är folkmassa och det största problemet är (har jag fått reda på nu) att jag inte kan skrika lika högt så härom dagen då jag kände att jag behövde värkligen skrika för annars skulle jag bli galen min min hjärna säger allt du får inte skrika helen tänk på folket omkring dej, men den dagen gick det inte så jag skrek as högt (högre än gabriel om ni undrar) och alla blev ju såklart livrädda och trodde jag var sjuk i huvudet men jag var faktiskt tvungen och jag kunde ju inte kontrollera det heller.


Okej det var bara det jag ville säga (ganska konstigt inlägg) Iaf.. Mamma sa att jag skulle leta efter skolavslutnings skor och en vår jacka,men jag hittade inte någon bra jacka men ganska bra skor så här kommer bilder på dom aja Seeyu!:))



Ska kanske ha converse till skolavslutningen o kanske dom men vet inte.



               Här är en sko jag också vill ha men får se om det blir klackskor eller vanliga converse.

Presentation


Konnichiwa!
Jag är en tjej på 16 år som gillar
Att skriva, Pastel, Pastel Goth, Anime, Serier, Att rita och vara med kompisar.
Jag går i 1:an på Gymnasiet, Samhällslinjen och läser också språket Japanska.✌ Läs min blogg för mer info! Mata Ne!:3

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken choklad av marabou choklad är bäst
 Mjölk choklad
 Vit choklad
 Daim choklad
 Mint krokant
 Jordgubb
 Schweizer nöt
 Polka
 Mörk choklad
 Digestive
 Non stop

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik





Loockbook :)


Ovido - Quiz & Flashcards