mylifeandmorestuff

Alla inlägg den 11 maj 2012

Av helen - 11 maj 2012 21:59

Min favorit mat har alltid varit och kommer alltid att vara spageti och köttfärssås. Men tacos är också en av mina favorit matreter (den kommer två :)   bild när jag o Ida gjorde tacos själva på påsklovet (:

Av helen - 11 maj 2012 20:46

   Japp sitter här o har no life eftersom att det inte finns något att göra, önskar det var sommar men får vänta 35 dagar tills dess :/ men 35 dagar är ju inte så mycket men men. Det som var lite konstigt var att jag hittade en gammal blogg på blogg.se , haha det var i femman jag gjorde den då alla var fjortisar ( för jag skrev som en fjortis haha) Aja jag var som jag var ;P Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, funderar på att gå ut o öva på skeatboarding men vet inte riktigt. Imon vet jag iaf att mamma , jag o mina mammas vänner ska åka o kolla på gamla flygplan i kalmar (Jätte kuul :))) NOT ;//)  Men nu ska jag fortsätta att ha tråkigt Seeyu:))



Bild från we heart it .com, bara för att jag vill att det ska bli sommar så man kan leva på stranden ;)



 Soommar kom til miig nuuu <3




  

Av helen - 11 maj 2012 14:15

Heello!:) Just nu sitter jag och kollar på nytt headset till min Iphone, för att det hörlurarna jag fick när jag köpte min Iphone är bort.... (smart helen är då:) Så jag tänkte köpa ett nytt när jag får pengar. Idag har det varit en okej dag men jag har varit as trött och t.o.m funderade på att sova när jag kom hem -.- aja jag mår iaf bättre nu men det är konstigt att jag känner mig så fruktansvärt trött i 2 dagar, men det går säkert över. Är riktigt stolt över mig själv för på gympan så hade vi orientering (har ingen anning hur det stavas :P) och jag o Sandra hade en karta som vi tog alla kontrollerna på , men sen skulle hon gå tidigare till bussen så jag fick göra en karta till och då hittade jag 3 av 4 så rätt så bra av mig tycker jag (Y) :) Idag hade jag tänkt mig att blogga lite mer , eftersom att jag inte har bloggat om så roliga saker denna veckan men jag kan vissa lite bilder jag tog igår när jag var ute o gick/fotade i regnat är ganska nöjd med dom bilderna. Men bilderna kan ni se på min andra blogg (för det är lättare att ladda upp dom där) Seeyu((:

Presentation


Konnichiwa!
Jag är en tjej på 16 år som gillar
Att skriva, Pastel, Pastel Goth, Anime, Serier, Att rita och vara med kompisar.
Jag går i 1:an på Gymnasiet, Samhällslinjen och läser också språket Japanska.✌ Läs min blogg för mer info! Mata Ne!:3

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken choklad av marabou choklad är bäst
 Mjölk choklad
 Vit choklad
 Daim choklad
 Mint krokant
 Jordgubb
 Schweizer nöt
 Polka
 Mörk choklad
 Digestive
 Non stop

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik





Loockbook :)


Ovido - Quiz & Flashcards