mylifeandmorestuff

Alla inlägg under april 2012

Av helen - 27 april 2012 14:02

Hejssan! Har nyss kommit hem och nu har jag lite tråkigt (lyssnar på Amy Dimond låtar) -.-  Japp så tråkigt har jag :D Idag har det väll varit en ganska bra dag.:) Har inte så mycket mer att skriva att jag är trött bloggar lite senare för nu ska jag bara chilla o ta det lungt Seeyu!:))

Av helen - 26 april 2012 20:36

HELLO!!:)

Nu är det då 100:ade inlägget :) Iaf... Idah var jag, leona och sandra i kalmar, Jag leona köpte lite saker men sandra hade inga pengar med sig så hon var med och kollade men det var kul änså :) Förutom att jag var allmänt trött eftersom att jag somnade vid datorn igår och kom försent ^^ Helt klart bäst ju(Y) or (N). Jag köpte det jag skulle ha (en jacka till skolavslutningen ) Och jag är nöjd med det ;)Kan inte skriva så mycket idag för jag måste göra klart min läxa o skicka det via mejl (till gabriel) För jag somnade igår och missade att gör läxan:/ Det är andra gången jag missade att göra det men aja. Seeyu!!:))

Av helen - 25 april 2012 21:38

Halloj!;) Idag har det varit en bra och rolig onsdag eftersom vi inte behövde ha No :D yeey:DDD Men iaf... det roligaste var nog när det kommer några småbarn och skulle attackera gabriel :) Jag vet inte riktigt vad dom gjorde men jag tror dom typ kastade vatten på dom och gabriel belev såklart rädd och sprang iväg:P Hahaha..... + nu är jag helt fullbokade i 3/4 dagar framöver

1.Åka till stan med Leona :) (torsdag imon)

2.Ha film kväll med Sandra:) (fredag)

3.Fixa med disco/hålla i discot för låg och mellanstadiet:) (Lördag)

4.Göra rakpermanent 'eventuellt' (Söndag)


Japp så jag har mycket att göra + att jag måste läsa på om Queensland (det är en delstat i Australien som jag och gabriel jobbar med:/ ) Nåja det är typ den ända delstaten som jag kan i Australien:D Aja seeyu!:))

Av helen - 24 april 2012 17:00

Heejj! Idag har det varit en av dom värsta dagarna någonsin:/ Först på idrotten var det tråkiga saker men det såg ut som vi skulle köra spökboll och då tänkte jag äntligen gör vi något roligt på idrotten men sen när vi körde var det med helt andra regler så jag blev helt-.- + att det kändes som jag var osynlig (iaf mer än vanligt) So var faktiskt okej men sen på matten fick jag samman brott så jag bara tänkte jag måste gå här ifrån eftersom att jag inte kunde ens höra mina egna tankar för hela klassrummet var i kaos.Sen skulle vi prata om discot då frågade några i klassen vem ska ta hand om nycklen då(det är ju jag o min mamma som ska det) Då så någon annan att det var leona och då sa leona att nej det är helen(jag då) som ska det, då sa någon annan då blir det inget disco och då skrattade hela klassen jag skrattade med för att dölja masken eller aa så dom inte skulle se att jag verkade vara ledsen (men jag fattar inte vad dom tyckte var så kul).Och sen på rasten mellan engelskan och No:n hade dom med sig orange spray som man spryar i håret.Dom frågade om jag ville ha ocg då sa jag aa men så sprayar dom slut på hela sprayen eller vad man ska säga.Och sen läste jag va som stog ,och det stog att man inte får använda det på permanent hår -.-  Japp det var riktigt bra ju (N) .På No:n då skulle vi vara ute. Men gjorde inte så mycket no (för jag fattade inte vad man skulle göra ) Så jag gick runt på slutet men leona och gabriel och då började dom prata om saker dom kände sig deprimerade av eller vad man nu ska säga.Och tillslut räckte jag inte till jag hade bara lust att skrika rakt ut hur jag egentligen känner men jag riktigt tvingade mig själv att hålla masken änu en gång. Om det värkligen ska fortsätta så här vill jag helst byta skola för jag orkar inte med det och jag vill inte att jag ska börja skolka igen:(  Frågan är ju bara om jag ska gå till kuraton eller inte men problemet är ju att jag inte gillar att prata med främmande folk :/ Aja ska försöka lösa detta ! Men just nu känner jag att jag inte vill gå till skolan;'( Seeyu!


http://www.youtube.com/watch?v=OZLUa8JUR18    Känner mig lite som refrängen på denna låten och det passar in i allt nu tycker jag....

Av helen - 23 april 2012 22:35

Hej igen! :) Japp nu tänkte jag skriva om hela min dag så det bli ett extra långt inlägg (utan bilder), hoppas bara att jag inte tråkar ut er rejält:) : När vi åkte till gullabodäck-fynd lyssnade jag på musik och presic innan jag var frame ringde leona men jag såg det inte före jag såg leona och hennes mamma utanför gullabodäckfynd. Jag blev jätte förfvånad allså vilket sammanträffande :D Aja sen efter det så åkte vi till mammas kompis i bidalite, där vissade hon hennes boxnings handskar och jag fick testa dom:) Coolt säger jag bara.... Efter vi hade varit där åkte vi till kalmar och skulle köpa skal det blev ett väldigt stort problem eftersom att jag inte visste vilket skal jag skulle ha men jag hittade ett fint jag ville ha tillslut :). Men när vi åkte hem så hade dom spärrat av motorvägen så jag trodde först inte att vi skulle komma hem:/ Men det vissade sig att vi hade kommit på en gullig liten landsväg (jag älskar såna vägar med skog o allt <3) På vägen såg jag också två föl dom var jätte söta brukar inte tycka det om hästar förutom när jag var liten. Aja... Men fick en sån underbar känsla som typ att jag var hemma, det trodde jag aldrig om lilla landet som man bor på.Jag menar att allt påminde mig om saker som gjorde mig glad: Naturen, skogen,hästar,ängar,landsbyggden så egentligen kan man säga att jag är uppväxt ute på landet eller i skogen som jag brukar säga. Detta kan kanske låta töntit men jag har alltid egentligen älskat skogen , åkrar och m.m . Men det som jag inte visste var att jag skulle få uppleva det här,så nu känner jag mig hemma här efter en lång tid. Jag har också fattat nu varför mamma valde att flytta hit gemförelse med Borås eller Varberg, jag har värkligen fått en ny synpunkt på Torsås kommun :) Seeyu!:))

.

Av helen - 23 april 2012 14:24

 Jag lovar att jag ska försköka ha dagens outfit lite oftare:)



Vitt tröja med korta armar-Jc


Svart tröja under-Gammal


Jeans-Levis jeans från Jeanssons (i kinna)

  

  (skulle ha haft det i skolan eftersom att jag aldrig har testat den vitta tröjan föurt i skolan )

Av helen - 23 april 2012 14:04

Hejj! Jag har varit hemma idag för att igår eller aa på natten fick jag jätte ont i mitt ben :/ Och då tänkte jag att jag skulle försöka sova, men det gick inte så bra så jag väntade ist på att smärtan skulle gå över, det gjorde det inte :(  Jag sov då i 1 och en halv timme innan mamma väckte mig och då var jag ganska pigg men hon sa att jag kunde vara hemma idag om jag inte var utvilad. Egentligen hade jag tänkta att gå men jag somnade om och vaknade av mig själv.Klockan var väll ungefär 11 tror jag. Brb ska hämta posten.....  

Så då har jag gjort det.Men iaf jag videochattade också med Ida och Kia igår i typ 1 och en halv timme... Hehe tog en bild ckså :) Och idag så har jag väll bara sovit och kammat ut mitt hår, det var inte lätt kan man säga men det blev ganska bra :D Snart ska jag till gullabodäckfynd för att mamma ska byta däck.Sen ska jag till kalmar och köpa ett nytt skal :) Så ser min dag ut aja Seeyu! P.s ska göra ett till inlägg(Dagens outfit) innan jag åker:)         Ida och jag videochatt :)


Mitt hår kanske ser ut som det alltid gör men jag har kammat ut det.


Här är en bild på mig när jag var liten  som jag har i mitt rum. Denna bild togs för ungefär 10-11 årsedan tror jag :)

.

Av helen - 22 april 2012 21:00


1.Marilyn monroe- Nicki minaj


2.Batterfield-Jordin Sparks


3.I like it like that-Hot chelle rae


4.Tatto-Jordin Sparks


5.Honestly-Hot chelle rae


6.Halo/walking on sunshine-Glee cast


7.Drive by-Train


8.No air-Glee cast


9.Euphoria-Loreen


10.Wild ones-Flo rida ft sia

Presentation


Konnichiwa!
Jag är en tjej på 16 år som gillar
Att skriva, Pastel, Pastel Goth, Anime, Serier, Att rita och vara med kompisar.
Jag går i 1:an på Gymnasiet, Samhällslinjen och läser också språket Japanska.✌ Läs min blogg för mer info! Mata Ne!:3

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken choklad av marabou choklad är bäst
 Mjölk choklad
 Vit choklad
 Daim choklad
 Mint krokant
 Jordgubb
 Schweizer nöt
 Polka
 Mörk choklad
 Digestive
 Non stop

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik





Loockbook :)


Ovido - Quiz & Flashcards