mylifeandmorestuff

Alla inlägg den 27 februari 2014

Av helen - 27 februari 2014 17:41

( Om ni undrar så är rubriken till en låttext ;D )


Hejsan! Idag är Torsdag och imon är det fredag, YEY! Helg! :) 

Nu ska jag berätta lite om idag :)


På morgonen pratade jag och mamma om att jag skulle försöka skaffa nogåt jobb för tydligen så kommer jag inte kunna ta mopedkörkort eller ens få en moped för vi har inte råd.. Sen pratade vi om lägenhet IGEN och det resulterade samma IGEN   


I skolan hade vi bild , Svesnka då vi pratade om Selma Lagerlöf och vi läste och berättade om kapitlen som var utdragna av Nils Holgersson. Sen var det svengelska och då repeterade vi inför matte provet och jag försökte öva till No provet. :) 

Försökte också leta efter den grejen som Leif hade gett oss att sätta för fönstret som vi trodde var i 9A's klassrum, men den var inte där .D:

Efter det hade vi lunch och håltimma    Och då gick vi runt i Torsås och försökte leta efter jobb ( Jag, Sandra och Gabriel) 

Det var ju först bara jag som sökte jobb men nu vill dom också vara med och hjälpa till och jag antar väll att det är okej. :) 

Vi pratade med han i godisbutiken och dom går tyvärr bak , vilket är synd :(. Dom har ju melonläsk där! :.( 

Men han föreslog att vi skulle sätta upp en annonser och sånt. Sen träffade vi en främmande tant på gatan. Hon var trevlig :) och gav oss också förslag att annonsera och det blir antagligen det vi kan göra. :) Sen kan jag ju cokså typ fråga runt i Söderåkra om dom behöver någon personal. :) Hoppas iaf på att det löser sig.

Sedan när vi var tillbaka i skolan så pluggade jag och spelade på mitt Ds samtidigt ( har börjat ta med det o spela i skolan för jag är lite beroende av Kingdom Hearts och har bara också allämnt tråkigt :P ) 

Jag slogs mot min första boss och vann!! :D 

På No:n så fick vi reda på att provet skulle bli uppskyttet till nästa Onsdag och det var faktiskt en lättnad för nu kan jag bara fokusera på matteprovet :) Vi hade repetion om det som kommer och sen slutade vi. Och då spelade jag lite igen och sen var det dags för prov.


Provet tog iprincip hela lektionen och har nog aldrig suttit med en A-del sålänge sen 8:an eller till och med aldrig. Men är skönt att den är avklarad och jag vet inte om jag ska vara rädd för imorgons  B-del eller inte..   


Aja nu ska jag kolla till igen vad som kommer på B-delen och så får vi höras imon om jag överlevde! 


Hejdå! :) 


  

- från Kellas blogg märkte jag nu o.o Men detta är lite pepp till mig och alla :), för jag känner att det kan behövas till alla där ute som har prov imon! :)

Presentation


Konnichiwa!
Jag är en tjej på 16 år som gillar
Att skriva, Pastel, Pastel Goth, Anime, Serier, Att rita och vara med kompisar.
Jag går i 1:an på Gymnasiet, Samhällslinjen och läser också språket Japanska.✌ Läs min blogg för mer info! Mata Ne!:3

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken choklad av marabou choklad är bäst
 Mjölk choklad
 Vit choklad
 Daim choklad
 Mint krokant
 Jordgubb
 Schweizer nöt
 Polka
 Mörk choklad
 Digestive
 Non stop

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik





Loockbook :)


Ovido - Quiz & Flashcards