mylifeandmorestuff

Alla inlägg den 23 augusti 2013

Av helen - 23 augusti 2013 21:45

Hejjsan allihopa! Förlåt hann aldrig göra ett vanligt inlägg igår, jag var så fast besluten av att sova så det blev inget igår, tyvärr :/

Idag har det inte varit en sådan där rolig dag och jag funderar hela tiden jämt o ständigt och har så jävla dålig självförtroende just nu för  jag tänker nu sen skolan har börjat exakt hela tiden : ''Tänk om jag inte lyckas och misslyckas med alla mina projekt och med kanske hela 9:an''  Det känns som jag har misslyckats i exakt allt annat och jag kan inte tänka att jag ska lyckas i någonting för då kommer jag ändå bara misslyckas. Det är så fruktansvärt jobbigt att känna sig så misslyckad hela tiden!! ANYWAY!! 


Idag hade vi den långa håltimmen men jag gjorde inget särskilt på den. Läste en sida och satt i datasalen och skrev ett par ord på berättelsen. Sen så hade vi No ( efter lunchen) och vi skulle laborera med energi o sånt som vi har i fysiken. Nu har jag faktiskt lärt mig lite gran på No:n och behöver inte rätta mig efter dom smarta hela tiden för dom , nu menar jag t.e.x Gabriel fick jag rätta 2 gånger för han hade faktiskt fel om 2 saker. Lol , jag börjar bli smart :P Nä men jag fattar inte riktigt att jag fattade det mesta i No:n och att jag är en av dom smarta i min matte grupp. Jag kör hårt nu!! :D Och när jag börjar skriva detta så fick jag faktiskt lite mer självförtroende :) 

Efter No:n så hade vi idrott. Då så följde jag med Leona på en promenad runt lite och tränade på att springa o det gick faktiskt rätt okej :D För att vara stukad o inte har kunnat gå på en vecka menar jag nu. 


I torsdag så kom jag nästan försent och hann inte ens äta frukost på morgonen så jag fick en fralla av Sandra :) Sen hade jag tid till kuratorn och sen så hade vi svenska o då kollade vi på samma film som boken vi hade fått i svenska. Sen hade vi språk och då så skrev jag om sommaren lite grana i datasalen och fick en arbetsbok i engelska för att öva min gramatik,MÅSTE bli bättre på engelsk grammatik.!!

So efter det och blev lite besviken , igen. Eva sa innan lovet att vi skulle ha geografi nu när vi börjar men 7:orna ska tydligen ha det först så vi har istället Historia o Relgion igen och sen på vårterminen , det sista typ så kommer vi ha geografi :( Jag är lite ledsen , men jag ser fram emot att läsa om Vietnamn kriget eller aa Kalla kriget och efter krigstiden och sånt. 

Lunch!! :D

No och då så fick vi det häftet om Energi , Effekt och sånt.

Sista lektionen var matte och kände att jag inte fick ut något av den lektionen, eftersom läraren bara hade genomgång på blå kursen som jag nästan aldrig gör men sen diskuterade vi och det kommer tydligen vara jag och Tom som har gron till röd kurs. Det känns lite konstigt att jag liksom kommer vara den enda som kör till röd kurs men , men. Åkte bussen hem för första gången i 9:an och det gick bra lol :P 


Ska plugga rätt mycket dennna helgen för att känna mig säker fast nu ska jag kolla på ett avsnitt av New girl , har kommit till 2:ra säsongen :D 


Hejjsvejjs! :)

Presentation


Konnichiwa!
Jag är en tjej på 16 år som gillar
Att skriva, Pastel, Pastel Goth, Anime, Serier, Att rita och vara med kompisar.
Jag går i 1:an på Gymnasiet, Samhällslinjen och läser också språket Japanska.✌ Läs min blogg för mer info! Mata Ne!:3

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken choklad av marabou choklad är bäst
 Mjölk choklad
 Vit choklad
 Daim choklad
 Mint krokant
 Jordgubb
 Schweizer nöt
 Polka
 Mörk choklad
 Digestive
 Non stop

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik





Loockbook :)


Ovido - Quiz & Flashcards